فعالیت سیستم های بارشی فعلا به اتمام رسید ورود موج هوای گرم به کشور

فعالیت سیستم های بارشی فعلا به اتمام رسید ورود موج هوای گرم به کشور به گزارش مسکن گزین، رئیس مرکز ملی پیش بینی سازمان هواشناسی اظهار داشت: فعالیت سیستم های بارشی فعلا پایان یافته و از امروز تا روز چهارشنبه افزایش غلظت آلاینده ها و افت کیفیت هوا در تهران و کرج پیشبینی می شود.



صادق ضیائیان، رییس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور در گفتگو با گزارشگر مهر با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: از امروز (سه شنبه، ۲۸ بهمن) تا روز پنجشنبه (۳۰ بهمن) در تعدادی نقاط استان آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی افزایش ابر و بارش نامنظم رخ می دهد.
وی اضافه کرد: امروز علاوه بر این وضعیت جوی، با عنایت به سکون نسبی جو، افزایش غلظت آلاینده ها و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت دور از انتظار نیست.
ضیائیان بیان نمود: امروز (۲۸ بهمن) در جنوب شرق، فردا (چهارشنبه، ۲۹ بهمن) و روز پنجشنبه (۳۰ بهمن) در شمال غرب و روز جمعه (یکم اسفند) در شرق و شمال شرق، در تعدادی ساعات وزش باد شدید انتظار می رود که در مناطق مستعد با خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا همراه خواهد بود.
وی افزود: کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا در مناطق مرکزی و شرق کشور به جهت نفوذ توده گردوخاک تا اواخر وقت امروز دور از انتظار نیست و شهروندان این مناطق باید تمهیدات لازم را مدنظر قرار دهند.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در تشریح وضعیت جوی پایتخت نیز اظهار داشت: آسمان تهران امروز (۲۸ بهمن) صاف تا کمی غبارآلود همراه با وزش باد ملایم انتظار می رود. حداقل دمای امروز تهران ۶ و حداکثر دما ۲۰ درجه سانتیگراد خواهد بود.
وی با اشاره به صدور دو هشدار سطح زرد درباره ی افزایش نسبی دما و آلودگی هوا اظهار داشت: از روز سه شنبه (۲۸ بهمن) تا روز چهارشنبه (۲۹ بهمن) افزایش غلظت آلاینده های جوی و کاهش کیفیت هوا در تهران و کرج انتظار می رود.
ضیائیان در انتها اشاره کرد: در این شرایط، احتمال افزایش شاخص آلودگی هوا تا حد ناسالم برای گروههای حساس وجود دارد. همین طور در صورت عدم مهار منابع آلاینده های ثابت و متحرک، احتمال افزایش شاخص آلودگی و افزایش تعداد شهرهای درگیر در استان، خصوصاً در مناطق صنعتی و پرتردد، تا حد ناسالم برای همه گروه ها نیز دور از انتظار نیست.
بطور خلاصه صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور در گفتگو با گزارشگر مهر با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور عنوان کرد: از امروز (سه شنبه، ۲۸ بهمن) تا روز پنجشنبه (۳۰ بهمن) در تعدادی نقاط استان آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی افزایش ابر و بارندگی نامنظم رخ می دهد. وی ادامه داد: کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا در مناطق مرکزی و شرق کشور به جهت نفوذ توده گردوخاک تا اواخر وقت امروز دور از انتظار نیست و شهروندان این مناطق باید تمهیدات لازم را مدنظر قرار دهند.

منبع:

1404/11/28
14:20:00
5.0 / 5
5
تگهای خبر: راه , صنعت , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای کاربران مسکن گزین در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
مسکن گزین - MaskanGozin
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

maskangozin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسكن گزین محفوظ است

مسكن گزین

جستجوی املاک

مسکن گزین: خانه رویایی شما اینجاست! با مسکن گزین، ملک مناسب خویش را سریع تر پیدا کنید