وزیر راه و شهرسازی وارد خوزستان شد بازدید از مرز شلمچه و چذابه

وزیر راه و شهرسازی وارد خوزستان شد بازدید از مرز شلمچه و چذابه به گزارش مسکن گزین، وزیر راه و شهرسازی بامداد امروز (شنبه، 18 مرداد) بهمراه تعدادی از معاونان خود، به منظور بازدید میدانی از مرزهای چذابه و شلمچه وارد استان خوزستان شد.



به گزارش مسکن گزین به نقل از مهر، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی بامداد امروز (شنبه، ۱۸ مرداد) به همراه جمعی از معاونان خود، بمنظور بازدید میدانی از مرزهای چذابه و شلمچه، بوسیله فرودگاه بین المللی شهید قاسم سلیمانی وارد استان خوزستان شد.
این بازدید در آستانه ایام اربعین حسینی و باتوجه به اهمیت حمل و نقل جاده ای در جابه جایی زوار به انجام می رسد. هر ساله بخش قابل توجهی از زوار برای عزیمت به مرزهای ۶ گانه کشور از حمل و نقل جاده ای استفاده می نمایند و شمار زیادی نیز با خودرو های شخصی راهی مسیرهای مرزی می شوند.
بر اساس اعلام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، اوج حرکت زوار از سه شنبه ۱۴ مرداد تا جمعه ۱۷ مرداد و اوج بازگشت از چهارشنبه ۲۲ مرداد تا شنبه ۲۵ مرداد پیش بینی شده است.
همچنین، حدود ۶ هزار دستگاه اتوبوس برای خدمت رسانی در ایام اوج عبور اختصاص یافته و برآورد می شود در اربعین امسال، عبور زوار از مرزهای زمینی با رشد ۵ درصدی نسبت به سال گذشته، به بالای سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفر برسد.

برگزاری پنجمین نشست ستاد اربعین در مرز شلمچه


به گزارش مسکن گزین به نقل از مهر، امروز در آخر جریان بازدید از مرزهای چذابه و شلمچه، پنجمین نشست ستاد اربعین با حضور فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی انجام خواهد شد.


منبع:

1404/05/18
10:11:58
5.0 / 5
36
تگهای خبر: امداد , جاده , حمل و نقل , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای کاربران مسکن گزین در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
مسکن گزین - MaskanGozin
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

maskangozin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسكن گزین محفوظ است

مسكن گزین

جستجوی املاک

مسکن گزین: خانه رویایی شما اینجاست! با مسکن گزین، ملک مناسب خویش را سریع تر پیدا کنید