طرح مصلای امام خمینی (ره) تهران بازبینی می شود

طرح مصلای امام خمینی (ره) تهران بازبینی می شود به گزارش مسکن گزین، دبیر شورایعالی شهرسازی و معماری، مصوبه این شورا در مورد ضرورت بازبینی در طرح مصلای امام خمینی (ره) تهران و صیانت از حریم آنرا به استانداری، شورای شهر و شهرداری تهران ابلاغ نمود.



به گزارش مسکن گزین به نقل از مهر، غلامرضا کاظمیان معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی و دبیر شورایعالی شهرسازی و معماری ایران در نامه ای به استاندار تهران و رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران و شهردار تهران مصوبه شورایعالی شهرسازی و معماری ایران در مورد لزوم بازبینی طرح مجموعه مصلای امام خمینی (ره) و صیانت از حریم کالبدی فضایی مصلی را ابلاغ نمود.
در این نامه آمده است:
شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ مبحث «ضرورت بازبینی طرح مجموعه مصلای امام خمینی (ره) و صیانت از حریم کالبدی فضایی مصلی» را با ملاحظه نقش، جایگاه، اهمیت و رسالت ملی و فراملی مجموعه مصلای امام خمینی (ره) و لزوم صیانت از حریم کالبدی فضایی این مجموعه و حصول اطمینان از تجانس و تناسب ساخت و سازهای واقع در مجموعه مصلی و اطراف آن مورد بررسی قرار داد و مقرر کرد:
ضرورت و چارچوب تهیه طرح ویژه مجموعه مصلای امام خمینی (ره) و صیانت از حریم آن و خط محدوده و حریم پیشنهادی طرح و مسایل اصلی نیازمند پاسخگویی در طرح در کمیته فنی تخصصی «معماری، طراحی شهری بافت های واجد ارزش (کمیته فنی ۳)» بررسی و نظر این کمیته بعنوان مصوبه شورایعالی شهرسازی و معماری ملاک تهیه طرح قرار گیرد.


منبع:

1404/03/17
11:05:18
5.0 / 5
13
تگهای خبر: تخصص , توسعه , راه , ساخت و ساز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای کاربران مسکن گزین در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
مسکن گزین - MaskanGozin
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

maskangozin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسكن گزین محفوظ است

مسكن گزین

جستجوی املاک

مسکن گزین: خانه رویایی شما اینجاست! با مسکن گزین، ملک مناسب خویش را سریع تر پیدا کنید