اخطار جدی سازمان هواپیمایی به دفاتر خدمات مسافرتی
مسکن گزین: سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از اخطار جدی این سازمان به دفاتر خدمات مسافرت هوایی در خصوص خودداری فروش بلیت هواپیما به مقصد کشورهای دارای شرایط ویژه آگاهی داد.
به گزارش مسکن گزین به نقل از صدا و سیما، محمدحسن ذیبخش گفت: به استناد مفاد اطلاعیه هوانوردی، پذیرش مسافر از کشورهای با شرایط ویژه همچون هند، پاکستان، فرانسه و … ممنوع اعلام شده است و دفاتر خدمات مسافر هوایی ملزم هستند از فروش بلیت به مقصد کشورهای فوق اجتناب کنند.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اخطار مجدد سازمان هواپیمایی کشوری به دفاتر خدمات مسافرت هوایی در خصوص خودداری از فروش بلیت هواپیما به مقصد کشورهای با شرایط ویژه، اضافه کرد: بدیهی است رعایت نکردن این ممنوعیت علاوه بر پاسخگویی به مراجع قانونی و شمول اعمال مجازات توسط مراجع ذیربط سبب ممانعت از ادامه فعالیت دفتر خواهد شد.
منبع: maskangozin.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای کاربران مسکن گزین در مورد این مطلب