بازدید معاون اجرایی رئیس جمهوری و استاندار تهران از بیمارستان مفتح ورامین

بازدید معاون اجرایی رئیس جمهوری و استاندار تهران از بیمارستان مفتح ورامین مسکن گزین: از تهران معاون اجرائی رئیس دولت به همراه استاندار تهران و جمعی از مدیران حوزه سلامت و عمرانی با حاضر شدن در بیمارستان مفتح ورامین بر سرعت بخشیدن به تامین اعتبار و بهره برداری هرچه سریع تر از این پروژه تاکید کردند.


قائم پناه معاون اجرائی رئیس جمهوری بهمراه محمدصادق معتمدیان استاندار تهران، میر جعفریان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و قیداری رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با حاضرشدن در بیمارستان مفتح ورامین از روند اجرای این پروژه بازدید کردند.
در جریان این بازدید، مسئولان ضمن بررسی آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی بیمارستان، دستورات لازم را برای تامین اعتبارات مورد نیاز و تسریع در راه اندازی و بهره برداری سریع تر این پروژه درمانی صادر کردند.

پروژه بیمارستان ورامین با پیشرفت ۶۷ درصدی در انتظار تامین ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار تکمیلی
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی شبکه بهداشت ضمن اشاره به شروع عملیات اجرائی پروژه ورامین از سال ۱۳۹۸ اظهار داشت: این پروژه بعد از پایان عملیات اصلی در سال ۱۴۰۱ از آغاز سال ۱۴۰۲ وارد فاز تکمیلی شده و هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۶۷ درصدی در صورت تامین منابع مالی، قابلیت بهره برداری تا هفته دولت سال آینده را دارد.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی شبکه بهداشت با تشریح آخرین وضعیت پروژه ورامین اظهار داشت: عملیات اجرائی این پروژه از سال ۱۳۹۸ شروع شد و تا آخر سال ۱۴۰۱ در عمل به اتمام رسید و در آغاز سال ۱۴۰۲ نیز عملیات تکمیلی پروژه با انعقاد قراردادی به ارزش ۴۶۸ میلیارد تومان با پیمانکار وارد مرحله جدیدی شد.
وی با اشاره به اینکه پیشرفت فیزیکی پروژه هم اینک به ۶۷ درصد رسیده است، اضافه کرد: نمای ساختمان پروژه حدودا بطور کامل اجرا شده، تأسیسات زیربنایی حدود ۸۰ درصد پیشرفت دارد و عملیات سرامیک کاری نیز به حدود ۵۰ درصد رسیده است. همین طور تجهیزات گرمایشی و موتورخانه خریداری شده اما برای تکمیل غائی پروژه بازهم با کمبود منابع مالی مواجه هستیم.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی شبکه بهداشت با تاکید بر نیاز پروژه به اعتبارات جدید اشاره کرد: برای تکمیل کامل این پروژه حدود ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است و در صورت تامین منابع از نظر فیزیکی امکان تحویل پروژه تا هفته دولت سال آینده وجود دارد.
نیکدل، درباره ی وضعیت اعتبارات سالجاری نیز اظهار داشت: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ رقمی حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه پیشبینی شده است. علاوه بر این استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ نیز در دستور کار قرار دارد تا بتوان با استفاده از این ابزار روند تکمیل پروژه را تسریع کرد.

وی اضافه کرد: از مجموع اعتبارات ابلاغ گردیده به شرکت مادر تخصصی تا حالا حدود ۱۶۵ میلیارد تومان از محل قانون و ماده ۳۷ اختصاص یافته و ۶۵ میلیارد تومان نیز از محل فروش اوراق اسلامی تامین و به پروژه تزریق شده است.
نیکدل اظهار داشت: امسال مجموعاً ۲۵۲ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه ابلاغ گردیده که تا حالا ۱۶۵ میلیارد تومان آن اختصاص یافته است.
وی تصریح کرد: پروژه ورامین در زمره پروژه های اولویت دار وزارتخانه قرار دارد و باتوجه به نیاز جدی منطقه، میزان اختصاص اعتبارات آن نسبت به خیلی از پروژه های مشابه وضعیت بهتری داشته است.

به طور خلاصه، وی با اشاره به این که پیشرفت فیزیکی پروژه هم اینک به ۶۷ درصد رسیده است، افزود: نمای ساختمان پروژه حدوداً به طور کامل اجرا شده، تأسیسات زیربنایی حدود ۸۰ درصد پیشرفت دارد و عملیات سرامیک کاری هم به حدود ۵۰ درصد رسیده است. علاوه بر این استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ هم در دستور کار قرار دارد تا بتوان با استفاده از این ابزار روند تکمیل پروژه را تسریع کرد.
1404/10/09
19:13:50
5.0 / 5
5
تگهای خبر: اوراق , بهره برداری , تخصص , راه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای کاربران مسکن گزین در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
مسکن گزین - MaskanGozin
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

maskangozin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسكن گزین محفوظ است

مسكن گزین

جستجوی املاک

مسکن گزین: خانه رویایی شما اینجاست! با مسکن گزین، ملک مناسب خویش را سریع تر پیدا کنید