صنعت در و پنجره ایران به خودکفایی رسیده و ظرفیت صادرات دارد

صنعت در و پنجره ایران به خودکفایی رسیده و ظرفیت صادرات دارد به گزارش مسکن گزین، رئیس کمیسیون عمران مجلس ضمن اشاره به برگزاری هفدهمین نمایشگاه بین المللی در و پنجره و صنایع وابسته، اظهار داشت: امروز این صنعت نه تنها نیاز داخلی را پاسخ می دهد، بلکه ظرفیت صادراتی بالایی هم دارد.



به گزارش مسکن گزین به نقل از مهر، محمدرضا رضایی کوچی، رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، نمایشگاه تخصصی در و پنجره را فرصتی ویژه برای نمایش قابلیتها و ظرفیتهای کشور در حوزه های مختلف، خصوصاً صنعت ساختمان دانست و اظهار داشت: چنین نمایشگاه هایی که بصورت تخصصی به یکی از ارکان اصلی صنعت ساختمان می پردازند، از اهمیت بالایی برخوردار می باشند. این نمایشگاه ها فرصت مناسبی برای به نمایش گذاشتن ظرفیتهای فنی، مهندسی و تولیدی کشور به شمار می روند.
وی ضمن اشاره به نیاز کشور به ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی، اضافه کرد: متاسفانه از برنامه ساخت ۶ میلیون واحد مسکن عقب هستیم و باید تلاش نماییم در کنار افزایش کمیت، به کیفیت ساخت وساز نیز توجه داشته باشیم. استفاده از مصالح استاندارد و با کیفیت در این راه ضرورت دارد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: خوشبختانه کشور ما در حوزه تأمین مصالح ساختمانی، همچون در و پنجره، به خودکفایی رسیده است و می توانیم نیازهای ساخت مسکن را با توان داخلی پاسخ دهیم.
وی اظهار داشت: صنعت در و پنجره در ایران طی سالهای گذشته رشد کیفی قابل توجهی داشته و امروز این صنعت نه فقط نیاز داخلی را پاسخ می دهد، بلکه ظرفیت صادراتی بالایی نیز دارد. لازم است نگاه مان را فراتر از تأمین نیاز داخلی ببریم و از ظرفیت دانش، تجربه و فناوری موجود در این عرصه برای توسعه صادرات بهره برداری نماییم.
رضایی کوچی ضمن اشاره به برنامه های این کمیسیون برای توسعه بازارهای صادراتی اظهار داشت: صادرات در و پنجره، ما سیاستهای گوناگونی را هم در کمیسیون عمران و هم در فراکسیون اتاق های بازرگانی مدنظر قرار داده ایم تا امکان صادرات کالاها و محصولات ایرانی، خصوصاً کالاهای در رابطه با حوزه صنعت ساختمان، به کشورهای همسایه فراهم گردد.
وی از فعال سازی دیپلماسی اقتصادی دراین خصوص اطلاع داد و اضافه کرد: دستگاههای دیپلماسی را فعال کرده ایم، اتاق بازرگانی را نیز به میدان آورده ایم و درحال تسریع این فرایند هستیم تا ظرفیت حضور مؤثر در بازار کشورهای همسایه فراهم گردد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اینکه کیفیت در صنعت ساختمان موضوعی غیرقابل چشم پوشی است، اشاره کرد: یک سفارش مهم به تولیدکنندگان داخلی دارم؛ کیفیت خیلی موضوع مهمی است. ما باید هم مراقب قیمت باشیم و هم مراقب کیفیت، اما حقیقت این است که کیفیت در اولویت قرار دارد.
وی در ادامه اشاره کرد: ساختمان یک کالای مصرفی معمولی نیست، بلکه سرمایه ای است که امکان دارد یک فرد در طول عمر خود تنها یک مرتبه آنرا خریداری کند. بدین سبب باید از بهترین مصالح بهره برد تا ساختمان بیشترین دوام، پایداری و کیفیت را داشته باشد.
رضایی کوچی بر نقش برجسته دولت در دفاع از تولیدکنندگان داخلی تاکید کرد و اظهار داشت: دولت باید بازار مصرف را برای تولیدکنندگان فراهم آورد. اجرای قانون ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال، بستر مناسبی بوجود می آورد تا ابتدا نیاز داخل کشور تأمین شود و سپس امکان گسترش به بازارهای صادراتی فراهم شود.
رئیس کمیسیون عمران مجلس در انتها ضمن اشاره به فرصت های پیش رو در صنعت در و پنجره، خواهان هم افزایی میان تولیدکنندگان، سیاست گذاران و نهادهای اجرایی شد تا این صنعت بتواند سهم بیشتری از بازارهای منطقه ای و جهانی کسب کند.
به گزارش مسکن گزین به نقل از مهر، هفدهمین نمایشگاه بین المللی در و پنجره و صنایع وابسته از یکم تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران انجام می شود.


منبع:

1404/07/23
09:56:00
5.0 / 5
13
تگهای خبر: استاندارد , بهره برداری , تخصص , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای کاربران مسکن گزین در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
مسکن گزین - MaskanGozin
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

maskangozin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسكن گزین محفوظ است

مسكن گزین

جستجوی املاک

مسکن گزین: خانه رویایی شما اینجاست! با مسکن گزین، ملک مناسب خویش را سریع تر پیدا کنید