اختلالات گمرکی در افغانستان 300 کامیون از مرز دوغارون عبور کرده اند
به گزارش مسکن گزین، معاون توسعه اقتصادی دوغارون ضمن اشاره به توقف کامیون ها در مرز افغانستان به سبب اختلالات گمرکی و مخابراتی اظهار داشت: تابحال حدود 300 کامیون با هماهنگی های انجام شده از مرز دوغارون عبور کرده اند.
حسن نوری زاده معاون توسعه اقتصادی سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی دوغارون در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به آخرین وضعیت توقف کامیون ها در مرز افغانستان به سبب اختلالات گمرکی و مخابراتی اظهار داشت: از غروب روز گذشته (دوشنبه، ۷ مهر) به سبب ایجاد اختلال در زیرساخت شبکه های گمرکی و مخابراتی افغانستان، روند پذیرش خودرو ها به صورت کامل متوقف شده بود و این وضعیت تا دقایقی پیش امروز (سنه شنبه، ۸ مهر) نیز ادامه داشت.
وی اضافه کرد: با حاضرشدن در نقطه صفر مرزی و انجام هماهنگی های لازم با طرف افغانستان، مقرر شد تعدادی قابل توجه از کامیون ها به شکل رفت و بازگشت میان دو کشور تبادل شوند و حرکت خودرو های ایرانی به داخل افغانستان و بالعکس از سر گرفته شود.
نوری زاده اظهار داشت: بخشی از رانندگان افغانستان نیز که خودرو های خالی شان در محدوده منطقه آزاد یا پارکینگ ها مستقر بود، نگران خانواده های خود بودند که با هماهنگی مجموعه های سیاسی و امنیتی تصمیم گرفته شد این رانندگان نیز به صورت استثنا به داخل اسلام قلعه بازگردند.
وی اضافه کرد: باتوجه به نگرانی ها در رابطه با وجود اختلال در سیستم گمرکی و ارتباطی افغانستان، ما نیز بر مبنای همان اصل در این نقطه مرزی پیگیر مبحث هستیم تا روند تبادلات تحت تاثیر قرار نگیرد. امیدواریم این مشکلات هرچه سریع تر رفع گردد تا حجم روزانه ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ دستگاه خودرو که از این نقطه مرزی جابه جا می شود به روال عادی بازگردد.
معاون توسعه اقتصادی سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی دوغارون اظهار داشت: به نمایندگی از هیات مدیره منطقه در نقطه صفر مرزی حضور دارم و مرتباً با دستگاه های دولتی و مجموعه های مرتبط درحال پیگیری موضوعات در ارتباط با طرف افغانستان هستیم. پیش بینی می نماییم طی چند روز آینده مشکلات کامیون ها مرتفع شود و روند جابه جایی به حالت سابق بازگردد.
وی اضافه کرد: معمولا باتوجه به حجم بسیار زیاد تردد در این نقطه مرزی، حتی در وضعیت عادی نیز برخی شب ها در پارکینگ ها شاهد ماندگاری خودرو ها هستیم. اختلال امروز در فرایند عبور اساسا اگر مدیریت نشود سبب افزایش ماندگاری در دو طرف مرز خواهد شد. بر همین مبنا برنامه ریزی شده است با بهبود شرایط داخلی افغانستان و رفع اشکال سیستم ارتباطی، ساعت آغاز و پایان کار افزایش یابد و حتی در روز جمعه نیز کار ادامه پیدا کند.
نوری زاده اظهار داشت: از کوشش های همکاران گمرک و مجموعه های نظارتی در مرز قدردانی می نماییم و امیدواریم با حضور بیشتر نیروها، این روند هرچه سریع تر به شرایط عادی بازگردد.
معاون توسعه اقتصادی سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی دوغارون در آخر تصریح کرد: تابحال حدود ۳۰۰ دستگاه کامیون با هماهنگی های انجام شده از مرز عبور کرده اند. در صورتیکه طرف مقابل مرز نسبت به تخلیه اقدام نکند، با توجه به این که معبر خروجی افغانستان به شکل یک لاین رفت و بازگشت است، احتمال بروز ترافیک وجود دارد. ما نیز در نقطه صفر مرزی هماهنگی ها را برای تسهیل هرچه بیشتر عبور و مرور ادامه می دهیم.
منبع: maskangozin.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای کاربران مسکن گزین در مورد این مطلب