بارندگی های تابستانی متوقف می شود گردوخاک و وزش باد شدید در 15 استان
به گزارش مسکن گزین، مقام مسئول سازمان هواشناسی اظهار داشت: از فردا بارندگیها در کشور متوقف می شود، اما وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در 15 استان همچون خراسان، سیستان، کرمان، فارس، اصفهان و تهران پیش بینی شده است.
صادق ضیائیان، رییس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر از ادامه فعالیت سیستم های ناپایدار جوی در بعضی مناطق کشور آگاهی داد و اظهار داشت: امروز (چهارشنبه، ۲۵ تیر)، برای تعدادی از نقاط استانهای آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، شمال شرق خوزستان، جنوب اصفهان، ارتفاعات مازندران، تهران، البرز و همین طور شرق هرمزگان، وقوع رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در بعضی مناطق گردوخاک پیش بینی می شود.
وی اضافه کرد: فردا (پنجشنبه، ۲۶ تیر)، ناپایداری های جوی خصوصاً در ساعات بعدازظهر و شب در مناطقی از ارتفاعات زاگرس مرکزی، ارتفاعات البرز مرکزی، جنوب استان فارس، شمال آذربایجان غربی و برخی نقاط استان اردبیل رخ خواهد داد و در این مناطق احتمال بارندگی رگباری، وقوع رعدوبرق، وزش باد شدید و گردوخاک وجود دارد.
ضیائیان با اعلان اینکه فعالیت سیستم های بارشی موقت خواهد بود، اشاره کرد: از روز پنجشنبه ۲۶ تیر تا روز شنبه ۲۸ تیر، فعالیت بارشی در سطح کشور متوقف می شود.
با این حال، در این بازه زمانی خصوصاً در نواحی شرقی و جنوب غربی کشور، وزش باد شدید پیش بینی می شود که می تواند در بعضی مناطق با خیزش گردوخاک همراه باشد.
وی اظهار داشت: امروز وزش باد شدید عمدتا در مناطق شرق و جنوب غرب کشور رخ خواهد داد و در ایام جمعه و شنبه، نیمه شرقی کشور خصوصاً استانهای خراسان، سیستان وبلوچستان، کرمان و یزد درگیر پدیده باد و گردوخاک خواهند بود.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا همین طور درباره ی وضعیت هوای پایتخت اظهار داشت: آسمان تهران امروز (۲۵ تیر)، کمی ابری همراه با وزش باد و در بعضی ساعات با افزایش موقت سرعت باد و احتمال خیزش گردوخاک همراه خواهد بود. همین طور دمای هوای حداقل ۲۷ و حداکثر ۳۷ درجه سانتی گراد پیش بینی می شود.
منبع: مسكن گزین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای کاربران مسکن گزین در مورد این مطلب