تقاضای 25 میلیونی برای 1 و نیم میلیون بلیت قطار

تقاضای 25 میلیونی برای 1 و نیم میلیون بلیت قطار به گزارش مسکن گزین، مدیرعامل راه آهن ضمن اشاره به ثبت ۲۵ میلیون تقاضا و عرضه ۱.۵ میلیون بلیت اظهار داشت: برخی افراد با روبات ها بلیت ها را شبانه رزرو می کردند که برای پیشگیری از این تخلف، کپچا به سامانه فروش افزوده شد.



به گزارش مسکن گزین به نقل از مهر، «فرزانه صادق» وزیر راه و شهرسازی در دومین نشست ستاد سفرهای نوروزی ۱۴۰۴ از «جبارعلی ذاکری» مدیرعامل شرکت راه آهن سوالی را بر مبنای وجود گلایه عمومی و عدم دسترسی به بلیت قطار بیان کرد که ذاکری در پاسخ اظهار داشت: در مقابل ۲۵ میلیون تقاضای ثبت شده در سامانه، ۱.۵ میلیون بلیت عرضه شده است.
وی خاطرنشان کرد: در اوایل حضورم در شرکت راه آهن این مورد مورد بررسی قرار گرفت و متوجه شدیم که عده ای شبانه با فعال کردن روبات هایی نسبت به خرید بلیت اقدام می کردند. این درحالی است که سامانه، امکان عرضه مشخصات هویتی خریدار، زمان خرید و تعداد بلیت های فروش رفته را نمایش می دهد.
ذاکری تصریح کرد: به صورت مثال شبانه در یک دقیقه ۱۰۰ بلیت از سامانه برداشت شده است و این نشان داده است که روبات هایی فعال بوده است.
مدیرعامل شرکت راه آهن تصریح کرد: برای پیشگیری از فعالیت روبات ها، شرکت حمل و نقل ریلی رجا دو ماه قبل سازوکاری را فراهم نمود (من روبات نیستم) که خریدار بلیت فقط با فعال کردن آن و وارد کردن کپچا بتواند نسبت به خرید بلیت قطار اقدام نماید.


منبع:

1403/12/12
15:19:42
5.0 / 5
235
تگهای خبر: حمل و نقل , راه , راه آهن , شهرسازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای کاربران مسکن گزین در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
مسکن گزین - MaskanGozin
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

maskangozin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسكن گزین محفوظ است

مسكن گزین

جستجوی املاک

مسکن گزین: خانه رویایی شما اینجاست! با مسکن گزین، ملک مناسب خویش را سریع تر پیدا کنید