عزم وزارت راه و شهرسازی برای تامین مسکن نیروهای مسلح

عزم وزارت راه و شهرسازی برای تامین مسکن نیروهای مسلح به گزارش مسکن گزین، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به عزم این وزارتخانه برای تامین مسکن نیروهای مسلح اظهار داشت: بیش از ۲۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن برای خانواده های نیروی مسلح در مراحل مختلف ساخت قرار دارد.



به گزارش مسکن گزین به نقل از مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی از عزم جدی وزارت راه و شهرسازی برای تامین مسکن نیروهای مسلح آگاهی داد و گفت: بهترین و بی سابقه ترین تصمیم برای تامین مسکن خانواده بزرگ ارتش گرفته شده است.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه حدود ۲ میلیون و ۲۲۴ هزار واحد نهضت ملی مسکن در سراسر کشور وارد مراحل مختلف ساخت شده است، افزود: بیش از ۲۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن برای خانواده های نیروی مسلح در مراحل مختلف عملیات ساخت قرار گرفته است.
 

1402/12/02
14:41:04
5.0 / 5
451
تگهای خبر: راه , شهرسازی , مسكن , وزارت راه و شهرسازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای کاربران مسکن گزین در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
مسکن گزین - MaskanGozin
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

maskangozin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسكن گزین محفوظ است

مسكن گزین

جستجوی املاک

مسکن گزین: خانه رویایی شما اینجاست! با مسکن گزین، ملک مناسب خویش را سریع تر پیدا کنید