حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار زائر وارد ایران شدند
به گزارش مسکن گزین، مقام مسئول سازمان راهداری اظهار داشت: از شروع شروع اربعین حسینی تا ساعت 24 روز گذشته 1 میلیون و 800 هزار زائر وارد کشور شده و در بعضی محورها شاهد ترافیک سنگین و نیمه سنگین هستیم.
ایمان محرابی نیا مقام مسئول سازمان راهداری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت تردد جاده ای منتهی به مرزهای غربی کشور، اظهار داشت: اکنون ترافیک سنگین در محور ایلام - مهران در محدوده کمربندی مهران بصورت رفت و برگشت و ترافیک سنگین در محور خمین - ایلام در راه رفت و برگشت و ترافیک سنگین در محدوده گلمه - تونل آزادی و در محدوده سوسن گرد - بستان دارای ترافیک نیمه سنگین است.
مقام مسئول راهداری در ادامه اشاره کرد: محدوده دهلاویه - بستان در مرز چذابه نیز ترافیک نیمه سنگین است و محدوده پیرانشهر در مرز تمرچین و خرمشهر مرز شلمچه، قصرشیرین در مرز خسروی، مریوان به مرز باشماق شاهد تردد روان بصورت رفت و برگشت هستیم. وی اظهار داشت: شمار زوار ایرانی که از اول ماه صفر تا ساعت ۲۴ روز گذشته از کشور خارج شدند، به بالای ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسید و همین طور حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار زائر ایرانی تا ساعت ۲۴ روز گذشته به کشور بازگشتند.
وی درباب تردد زائران از مرزها اظهار داشت: از شروع شروع اربعین حسینی تا ساعت ۲۴ روز گذشته افزایش ۱۹ درصدی تردد زوار حسینی از مرزها نسبت به سال قبل داشتیم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای کاربران مسکن گزین در مورد این مطلب