جاده های منتهی به بندرچابهار نیازمند ارتقا به آزاد راه هستند
به گزارش مسكن گزین مدیركل راه وشهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان(ایرانشهر) اظهار داشت: با عنایت به نقش مهم بندر چابهار در توسعه منطقه و فعالیت گسترده تجاری و ترانزیتی ارتقاء جاده های ارتباطی منتهی به این بندر به آزاد راه بسیار ضروری می باشد.
ابراهیم جاوشیری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در چابهار تصریح كرد: بندر چابهار بعد از تكمیل فاز نخست توسعه بندر شهید بهشتی و افزایش ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه به هشت ونیم میلیون تن نقش مهمی در ترانزیت كالا دارد.
وی بیان كرد: هم اینك چابهار با عنایت به موقعیت راهبردی و اتصال به آب های آزاد اقیانوس هند حتی یك متر آزاد راه و بزرگراه ندارد و سالها تلاش این اداره كل برای ارتقا جاده های این بندر با مشكل رو به رو بوده است.
وی اظهار داشت: هم اینك جاده های كم عرض و حادثه آفرین منتهی به بندرچابهار ظرفیت جابجایی كمتر از یك میلیون تن كالا در سال را دارند و این در شرایطی است كه مسئولان انتظار دارند هم توسعه حمل و نقل و ترانزیت شكل گیرد و هم مردم عادی در جاده های مرگ با خیالی آسوده تردد كنند.
مدیركل راه وشهرسازی جنوب سیستان وبلوچستان(ایرانشهر) افزود: جاده های منطقه بلوچستان بدترین شرایط را دارند و محدوده زاهدان به چابهار و بخصوص جاده ایرانشهر- خاش پرحادثه ترین محور است كه سالانه شاهد صدها كشته و زخمی هستیم.
جاوشیری با اشاره به اینكه جاده فعلی مرز ریمدان به سه راهی چابهار-راسك در حد تردد چند خودروی روستایی و در حد دسترسی به روستاها است و هیچ قابلیت تردد كامیون و تریلی را ندارد، تصریح كرد: مرز رسمی ریمدان نیازمند ساخت آزاد راه و بزرگراه است.
وی به پروژه ساخت جاده ساحلی گواتر- چابهار- كنارك- جاسك هرمزگان اشاره نمود و اضافه كرد: این محور پس از گذشت سالها پیشرفت چندانی ندارد و نیاز است محدوده چابهار- گواتر با عنایت به نیاز مردم تردد گردشگران و فعالان اقتصادی و شیلاتی سریعتر تكمیل و بهره برداری شود.
مدیركل راه وشهرسازی جنوب سیستان وبلوچستان اظهار داشت: ارتقای جاده های منطقه بلوچستان و بخصوص محدوده ساحلی چابهار وكنارك باعث توسعه گردشگری و حمل و نقل می گردد و این امر ضامن اشتغال و توسعه پایدار می باشد.
جاوشیری افزود: قبل از تكمیل پروژه راه آهن چابهار- زاهدان- سرخس ارتقای جاده ها نقش مهمی در جابجایی كالا دارد و باید مسئولان چاره ای برای دوبانده كردن جاده های بین شهرستانی جنوب سیستان و بلوچستان بیندیشند.
وی اظهار داشت: با اعتبارات اندك نمی توان جاده ها را ارتقا داد و انتظار توسعه حمل ونقل و ترانزیت داشت.
3043 **6081
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای کاربران مسکن گزین در مورد این مطلب