با مشاركت دولت؛

بنیاد مستضعفان محرومیت زدایی از روستاهای كرمان را آغاز كرد

بنیاد مستضعفان محرومیت زدایی از روستاهای كرمان را آغاز كرد مسكن گزین: كرمان- بنیاد مستضعفان كشور در جریان اقدامات محرومیت زدایی خود در جنوب استان كرمان با مشاركت دستگاههای اجرایی تولید زیرساختهای لازم در 2 روستای دیگر قلعه گنج شامل ؛ جُلدر ؛و ؛بونگرو؛ در بخش چاه دادی این شهرستان را در اولویت برنامه كاری خود قرار داده است.


به گزارش دریافتی ایرنا، از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، محمد سعیدی كیا در جریان بازدید روز گذشته (پنجشنبه )خود از این روستاها اظهار داشت: برای رفع مشكلات برق، راه، آب آشامیدنی، مدرسه و توسعه اشتغال و اقتصاد در این 2روستا بزودی طرح هایی با مشاركت دولت اجرا خواهد شد.
«جُلدر» مقصد نخست رییس بنیاد مستضعفان ؛ روستایی در حدود 50 كیلومتری قلعه گنج است كه نبود راه دسترسی مناسب سبب شده با مشكلات خیلی از جمله نبود خدمات و امكانات دست به گریبان باشد. دیار مردمانی كه با مشاهده اقدامات بنیاد در شهر قلعه گنج، چاه داد خدا و برخی مناطق دیگر شهرستان، امیدوارند روزگارشان تغییر كند.
به گفته ساكنان جُلدر، این اولین باری است كه مسئولی در این سطح به این روستا كه به فقدان برق، جاده دسترسی مناسب، آب شرب بهداشتی، سرویس بهداشتی و حمام مبتلاست سفر می كند.
و آن گونه كه یكی از بانوان می گوید: اگر زنی در این روستا حامله باشد، باید از هشت ماهگی به شهر سفر كند تا دسترسی به پزشك میسر باشد، چراكه در غیر این صورت امكان دارد بچه اش را از دست بدهد.
اهالی روستا به حصیربافی و دامداری اشتغال دارند و اگر هر سه ماه یك بار فردی برای فروش مواد غذایی به روستایشان سركشی نكند، ارتباط چندانی با دنیای بیرون روستا ندارند.
سعیدی كیا در مورد طرح های بنیاد مستضعفان برای تغییر وضعیت این خطه و محرومیت زدایی اظهار داشت: ابتدا باید فكری برای منازل مردم این روستا كرد تا از گزند حشرات و جانورانی همچون مار و عقرب در امان بمانند و بدین منظور دیواری به ارتفاع یك متر ساخته و كپرها روی آن احداث شود كه هزینه آن توسط بنیاد مستضعفان و بنیاد مسكن تامین خواهد شد.
وی پیرامون حل مشكل روشنایی روستا هم اظهار داشت: معابر این روستا روشن خواهد شد و هزینه آن با استفاده از بنیاد مستضعفان و اداره برق تامین می گردد.
به گفته سعیدی كیا همینطور از آنجایی كه یكی از اشكالات اساسی مردم این روستا حمام و سرویس بهداشتی است، برای هر خانوار یك باب سرویس بهداشتی و حمام با مشاركت بنیاد مستضعفان و بنیاد مسكن احداث خواهد شد.
سعیدی كیا درباره حل مشكل آب هم اظهار داشت: هزینه حفر چاه و انتقال آب نزدیك به 150 میلیون تومان است كه با استفاده از بنیاد و اداره آب و فاضلاب تامین خواهد شد.
بهسازی و نوسازی راه عبوری و اجرای برنامه های اشتغالزایی، دیگر بخش سخنان رئیس بنیاد مستضعفان در جمع اهالی این روستا بود.
روستای «بونگرو» كه آن هم با مشكلاتی همچون نبود برق، آب شرب سالم، سرویس های بهداشتی و راه دسترسی مناسب مواجه می باشد را هم سعیدی كیا با اتفاق امام جمعه و فرماندار قلعه گنج مورد بازدید قرار داد.
رئیس بنیاد مستضعفان در بازدید از این روستا با اشاره به اینكه بعضی از مردم این روستا یارانه دریافت نمی كنند، اظهار داشت: پیگیری لازم در این زمینه صورت خواهد گرفت تا بتوان این مشكل را حل كرد.
وی با تاكید بر اینكه مشكل اصلی این روستا نداشتن آب شرب سالم می باشد، اظهار داشت: چاه فعلی این روستا باید كف شكنی شده و اقدامات لازم برای لوله كشی و تولید مخزن صورت گیرد و هم برنامه ریزی شده تا معابر این روستا هم به تیرهای برق مجهز شوند تا روشنایی در این روستا وجود داشته باشد.
سعیدی كیا با تاكید بر اینكه رفع محرومیت از این دست مناطق از اولویت های بنیاد به حساب می آید، عنوان كرد: بنیاد امكانات خویش را برای توسعه و آبادانی مناطق محروم به كار گرفته و تاكید دارد كه محرومیت زدایی تنها با همكاری و همراهی مردم ممكن خواهد شد.
براساس این گزارش تیم اقتصادی استان كرمان در قالب اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی بعنوان سومین استان پایلوت اقتصاد مقاومتی كشور این استان را به هشت منطقه اقتصادی تقسیم كرده و هر كدام از این مناطق را بمنظور اجرای طرحهای اقتصادی زود بازده و اشتغالزای پایدار در اختیار چند معین (یاور ) اقتصادی كه به لحاظ مالی از توان اقتصادی بالایی برخوردار می باشند، گذاشته است.
یكی از این معین های اقتصادی در جنوب كرمان كه اقدامات اجرایی خویش را طی سه سال اخیر شروع كرده بنیاد مستضعفان است كه در این منطقه اقدامات فاخری در جهت توانمندسازی محلی و زدودن گرد محرومیت از سیمای این منطقه محروم كشور برداشته است.
براساس این گزارش اینك در استان كرمان، استانداری این استان با حدود 25معین اقتصادی به نمایندگی از بخش خصوصی قراردادهای 10ساله در جهت آبادانی منطقه در قالب اجرای طرحهای اقتصادی را منعقد كرده است.
شهرستان قلعه گنج همچون مناطق محروم كشور به حساب می آید كه در 420كیلومتری جنوب كرمان قرار دارد.
5054


1397/04/29
00:05:15
5.0 / 5
4779
تگهای خبر: توسعه , دستگاه , راه , روستا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
مسکن گزین - MaskanGozin
maskangozin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسكن گزین محفوظ است

مسكن گزین

جستجوی املاک